Kinderfeest

Kinderfeest

Is uw zoon/dochter binnenkort jarig en wilt u graag een onvergetelijk kinderfeest organiseren? Het allerleukste kinderfeest vier je natuurlijk bij Zwemschool Joke. Het is mogelijk het zwembad te huren voor alleen vrij zwemmen of te kiezen voor een kinderfeest op maat. Er zullen geen andere bezoekers aanwezig zijn gedurende de verhuur of kinderfeest op maat. Maak je feestje extra leuk door de gekleurde onderwaterverlichting en het speelmateriaal wat aanwezig is.

Voor, tijdens of na het zwemmen is het mogelijk om een hapje te eten in de kantine. Het is mogelijk om bijvoorbeeld pannenkoeken te bakken in de keuken of frietjes te halen bij de plaatselijke snackbar. Zwemschool Joke beschikt over basis borden, bestek en bekers. Indien het kinderfeest in een bepaald thema is dan is het mogelijk om zelf borden, bekers enz mee te nemen in dit specifieke thema.

Kinderfeest op maat

Wilt u graag een kinderfeest op maat dan is dit altijd bespreekbaar. De kinderfeestjes op maat duren 1,5 uur (waarvan 45 minuten begeleid met een activiteit en de laatste 45 minuten vrij zwemmen). Kinderfeestjes op maat zijn bespreekbaar vanaf 6 personen. De laatste 30 minuten is het mogelijk om het zwembad om te toveren in een ware disco met muziek en gekleurde onderwaterverlichting. Wijzigingen van aantal kinderen kunnen kosteloos tot 48 uur voor de gewenste datum worden doorgegeven. Bij kinderfeestjes op maat is het minimale aantal deelnemers 6 personen.

Voorbeelden van kinderfeestjes op maat zijn:

  • Snorkelfeest: tijdens het snorkelfeest leer je de beginselen van het snorkelen. Je leert zwemmen met zwemvliezen en het gebruik van een duikbril en snorkel. De minimale leeftijd is 7 jaar en je dient minimaal in bezit te zijn van Zwemdiploma B
  • Zeemeerminfeest: je leert zwemmen als een echte zeemeermin. Het aan- en uittrekken van de staart, opduiken van materialen en door poortjes zwemmen op de bodem. Wie kan de schat onder water vinden? De minimale leeftijd is 7 jaar en je dient minimaal in bezit te zijn van Zwemdiploma B
  • Piratenfeest: altijd al gedroomd om als piraten te varen op de zee en de strijd aan te gaan met de zeerovers? Wedstrijden met roeiboten, een schat opduiken en een echte zeerover zijn?
  • Waterfestijn: de kinderen worden in het water vermaakt met allerlei leuke spelletjes zoals een estafette

Zwembad huren

Bij verhuur van het zwembad zijn er maximaal 20 kinderen toegestaan in het zwembad. Wanneer u ervoor kiest om het zwembad te huren dan is de ouder/verzorger die ondertekend verantwoordelijk voor toezicht en veiligheid van de kinderen. Zwemschool Joke kan nimmer aansprakelijk worden gesteld. Indien u het zwembad huurt en iemand uitnodigt voor bijvoorbeeld een introductie duiken dan bent u verplicht om dit voorafgaand te overleggen met Zwemschool Joke.

Voorwaarden

  • Begeleider(s) mogen gratis mee naar binnen. Minimaal 1 volwassen begeleider vanaf 18 jaar of ouder dient aanwezig te zijn in het zwembad (dus niet in de kantine of de kleedruimte)
  • Kinderen die niet in het bezit zijn van Zwemdiploma A en/of onvoldoende zwemvaardig zijn hebben alleen toegang met zwembandjes of een EasySwim Pro onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Deze persoon dient in badkleding, samen met het kind in het water te zijn en te beschikken over voldoende zwemvaardigheid. Wanneer er meerdere kinderen zijn die niet kunnen zwemmen dan dienen er meerdere begeleiders in het water aanwezig te zijn om op de kinderen te letten.
  • Reserveren kan alleen op basis van de vrije mogelijkheden in het rooster

Tarieven

Het huren van het zwembad bedraagt € 50 incl. BTW per uur. Kinderfeest op maat bedraagt € 15.50 per persoon voor 1,5 uur.