APK-zwemmen

APK-zwemmen

Een auto gaat elk jaar naar de APK keuring om te bekijken of hij nog voldoende in staat is om de weg op te mogen. Zwemschool Joke is de eerste in de regio die het Zwem-APK gaat aanbieden. Uw zoon/dochter komt 1x per maand terug om de geleerde zwemvaardigheden te onderhouden en te verbreden. De zwemlessen zijn erg variërend. Van survival onderdelen met kleren aan tot snorkelen of het doen van een estafette of wedstrijdjes in groepsverband. De nodige baantjes worden gezwommen zodat het niveau op peil blijft. Het doel van deze lessen is om de geleerde zwemvaardigheden te onderhouden.

Helaas hoort iedereen regelmatig dat er een kindje is verdronken in een zwembad of een natuurplas. In de huidige economie werken ouders fulltime en is er weinig tijd om regelmatig te gaan zwemmen. Voor u als ouder(s)/verzorger(s) is het Zwem-APK de ideale mogelijkheid om ervoor te zorgen dat de geleerde vaardigheden en het behaalde niveau van uw zoon/dochter worden onderhouden. U kunt met een gerust hart op vakantie.

Ook bij het Zwem-APK staan maatwerk, persoonlijke aandacht, plezier en kleine groepen hoog in het vaandel. De kinderen krijgen les in groepen van maximaal 6 kinderen. Om deel te nemen aan het Zwem-APK dient uw zoon/dochter minimaal in het bezit te zijn van Zwemdiploma B.

Rooster

Bent u benieuwd op welke lesdagen en lestijden de zwemlessen APK-zwemmen zijn? Klik hier om naar het rooster te gaan.

Lesdag Lestijd
Vrijdag 18.30-19.15 uur
Zaterdag 17.00-17.45 uur

Tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven voor APK-zwemmen in kleine groepjes van 6 kinderen, klik dan hier voor meer informatie.

Proefles aanvragen of tussentijds instromen

Wilt u graag een keertje komen kijken? Zwemt uw zoon/dochter bij een ander zwembad/zwemschool en wilt u graag overstappen? Tussentijds instromen is mogelijk als uw zoon/dochter elders zwemleservaring heeft opgedaan. U kunt vrijblijvend een proefles aanvragen via e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Tijdens de proefles zal Zwemschool Joke bekijken wat het niveau is van uw zoon/dochter. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.

Inschrijven

Wanneer u ervoor kiest u zoon/dochter aan te melden bij Zwemschool Joke dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.