Aquakids

Aquakids

Wanneer het Zwem-ABC is behaald, is er de mogelijkheid om de verworven vaardigheden te onderhouden en nieuwe vaardigheden bij te leren. U kunt bij Zwemschool Joke terecht voor verschillende aanvullende zwemdiploma’s.

Bij Aquakids oefent uw zoon/dochter voor het zwemvaardigheidsdiploma. Dit zwemvaardigheidsdiploma is opgebouwd uit 3 stickers:

  1. Balvaardigheid
  2. Snorkelen
  3. Survival zwemmen

Dit diploma is ideaal voor kinderen die kennis willen maken met alle aanvullende diploma’s. Uw zoon/dochter maakt kennis met alle disciplines van de aanvullende zwemdiploma’s. De vorderingen van uw kind kunt u volgen via de Zwemscore.

 

 

 

 

 

 

 

Bij elke sticker zit een gedeelte gekleed zwemmen en zwemmen in badkleding. Wanneer uw zoon/dochter de vaardigheden van 1 sticker beheerst dan gaan we diplomazwemmen voor deze sticker.

Na het diplomazwemmen ontvangt uw zoon/dochter het zwemvaardigheidsdiploma waarop de eerste sticker geplakt kan worden. Wanneer uw zoon/dochter voldoet aan de eisen van de volgende sticker dan neemt uw zoon/dochter het zwemvaardigheidsdiploma mee naar het diplomazwemmen. Bij het voldoende afronden van de tweede sticker ontvangt uw zoon/dochter de volgende sticker. Wanneer er 3 stickers zijn behaald dan heeft uw zoon/dochter het zwemvaardigheidsdiploma behaald.

De lesgroepen bestaan uit maximaal 7 kinderen. Wanneer uw zoon/dochter de eerste sticker heeft behaald dan zijn er gemiddeld 10 zwemlessen nodig voor het behalen van de volgende sticker.

Het zwemvaardigheidsdiploma van Aquakids voldoet aan andere eisen dan het diploma van zwemvaardigheid 1, 2 en 3, snorkelen 1, 2 en 3 of survival 1, 2 en 3. Voor meer informatie over zwemvaardigheid, snorkelen of survival verwijst Zwemschool Joke u naar de website.

 

 

 

 

 

Diplomazwemmen Aquakids

Wanneer uw kind alle vaardigheden beheerst voor zwemvaardigheid dan gaat uw zoon/dochter diplomazwemmen. Dit vindt plaats op zondag.

Klik hier voor de actuele data van het diplomazwemmen.

De zwemdiploma’s van ZwemOnderwijs Nederland zijn volkomen rechtsgeldig. ZwemOnderwijs Nederland legt het accent op het zwemmen en jezelf kunnen redden met kleren aan.

Proefles aanvragen of tussentijds instromen

Wilt u graag een keertje komen kijken? Zwemt uw zoon/dochter bij een ander zwembad/zwemschool en wilt u graag overstappen? Tussentijds instromen is mogelijk als er plaatsingsmogelijkheid is. Een proefles wordt uitsluitend afgesproken als er plaatsingsmogelijkheid is. Vind uw kind het leuk om kennis te maken met snorkelen, survival zwemmen of wereldzwemslagen, vraag dan een proefles aan! U kunt vrijblijvend een proefles aanvragen via e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier.  Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503. Wanneer u zich aanmeld voor een proefles snorkelen dan zorgt Zwemschool Joke voor het lesmateriaal.

Rooster

De lessen Aquakids zijn op onderstaande dagen en tijden. Het is mogelijk om in de reguliere lesgroep van het Zwem-ABC te oefenen voor Aquakids. Lesdagen en lestijden kunt u terug vinden in het rooster.

Lesdag Lestijd
Dinsdag 18.15-19.00 uur
Vrijdag 17.45-18.30 uur
Zaterdag 16.15-17.00 uur

Tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven voor Aquakids zwemles in kleine groepen, klik dan hier voor meer informatie.

Inschrijven

Wanneer u ervoor kiest u zoon/dochter aan te melden bij Zwemschool Joke dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.