Baby- en peuterzwemmen

Tijdens baby- en peuterzwemmen leert een kind samen met de ouder/verzorger op een plezierige manier de mogelijkheden van het water kennen. Baby- en peuterzwemmen is bedoeld om kinderen snel vertrouwd te laten raken met het water. Tijdens de les zal er voor gebruik worden gemaakt van de natuurlijke reflexen van de baby.

De lessen zijn afgestemd op de baby/peuter samen met één ouder/verzorger. De lessen duren 45 minuten waarvan 30 minuten lestijd en aansluitend 15 minuten speeltijd in warm water van ongeveer 32 graden. De lessen worden een speelse en plezierige manier gegeven waarbij uw kind de eigenschappen van het water leert kennen zoals druk, weerstand en stroming.

In de kleedruimte is er een aan- en uitkleedtafel met verschoonkussens, box en stoeltjes aanwezig. In de kantine zijn er kinderstoelen en boxen aanwezig.

Er wordt gewerkt zonder hulpmiddelen. Het is mogelijk om een EasySwim Pro aan te schaffen in de leeftijd van 2,5 – 4 jaar. Gedurende de speeltijd kan er geoefend worden met behulp van de EasySwim Pro. Na het baby- en peuterzwemmen is het mogelijk om vanaf 4 jaar door te stromen naar peutersurvival of de reguliere zwemles.

 

 

 

 

 

 

De lessen zijn opgebouwd aan de hand van thema’s middels een jaarplanning. In schoolvakanties is het toegestaan om één extra persoon mee te laten zwemmen. Deze persoon dient in het bezit te zijn van een zwemdiploma of EasySwim Pro.

Baby- peuterzwemmen kent de mogelijkheden om een diploma te ontvangen. De kosten voor het diploma zijn verrekend in het lesgeld. Wanneer uw zoon/dochter alle vaardigheden beheerst voor het betreffende diploma dan ontvangt u deze tijdens de les baby- en peuterzwemmen.

3maanden-1jaar

Diploma mogelijkheden per leeftijd:
3 maanden – 1 jaar

  • Diploma 1: Kikkervis
  • Dipoma 2: Zeester

1 jaar – 2,5 jaar

  • Diploma 1: Zeepaardje
  • Diploma 2: Eendje kwak
  • Diploma 3: Vissen

2,5 jaar – 4 jaar

  • Diploma 1: Pinguïn1jaar-2,5jaar
  • Diploma 2: Dolfijn
  • Diploma 3: Orka

 

Rooster

De lessen baby- en peuterzwemmen zijn op onderstaande dagen en tijden:

Lesdag Lestijd
Maandag 09.00-09.45 uur
Dinsdag 09.00-09.45 uur
Woensdag 09.00-09.45 uur
Donderdag 09.00-09.45 uur start 7 maart 2019
Vrijdag 09.00-09.45 uur
Zaterdag 08.45-09.30 uur

Tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven voor baby- en peuterzwemmen, klik dan hier voor meer informatie.

Proefles aanvragen of tussentijds instromen

Wilt u graag een keertje komen kijken? Zwemt uw zoon/dochter bij een ander zwembad/zwemschool en wilt u graag overstappen? Tussentijds instromen is mogelijk als er plaatsingsmogelijkheid is.  U kunt vrijblijvend een proefles aanvragen via e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier.  Proeflessen worden uitsluitend afgesproken als er plaatsingsmogelijkheid is. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.

Inschrijven

Wanneer u ervoor kiest u zoon/dochter aan te melden bij Zwemschool Joke dan kunt u zich inschrijven. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.

2,5-4jaar