Peutersurvival

Peutersurvival heeft als hoofddoel overleven (vandaar de naam survival) in het water. Ieder kind kan op jonge leeftijd de vaardigheden leren om verdrinking te voorkomen. Zwemschool Joke heeft een speciaal opleidingsprogramma ontwikkeld voor Peutersurvival. Het doel van Peutersurvival is dat uw kind zelfredzaam is in alle omstandigheden. Gedurende de lessen Peutersurvival worden de vaardigheden geoefend om zelfstandig de kant of muur te bereiken, wanneer uw zoon/dochter te water valt of springt. Deze vaardigheden worden gedurende de lessen Peutersurvival steeds verder uitgebreid.

De lessen Peutersurvival duren 45 minuten. De zwemonderwijzer(es) geeft gevarieerde oefenstof gedurende de les Peutersurvival. De oefenstof wordt gedifferentieerd aangeboden aan het vaardigheidsniveau van uw zoon/dochter. De oefenstof die wordt aangeboden is een optimale aansluiting voor de zwemlessen van het Survival Zwem-ABC. Tijdens de lessen is het gebruik van de EasySwim Pro verplicht. U kunt de les volgen aan de badrand.

Uw zoon/dochter kan starten vanaf 3 jaar. Wanneer uw zoon/dochter de vaardigheden voldoende beheerst en 4/4,5/5 jaar is dan kan uw zoon/dochter doorstromen en deelnemen aan de zwemlessen voor het Zwem-ABC. De kinderen die doorstromen vanuit de lessen peutersurvival naar de reguliere zwemlessen hebben voorrang op de kinderen van de wachtlijst. Het opleidingsschema is verdeeld in het behalen van 3 krabben namelijk:

  • krab groen
  • krab blauw
  • krab rood

krabben_peutersurvival

 

 

 

 

 

 

Rooster

De lessen peutersurvival zijn op onderstaande dagen en tijden. Het is mogelijk dat broer(tjes)/zus(jes) die al oefenen in de reguliere zwemles achter elkaar kunnen zwemmen (bv peutersurvival van 14.00-14.45 uur en reguliere zwemles van 14.45-15.30 uur). Lesdagen en lestijden kunt u terug vinden in het rooster.

Lesdag Lestijd
Dinsdag 09.45-10.30 uur
Woensdag 09.45-10.30 uur
Donderdag 09.45-10.30 uur start 7 maart 2019
Vrijdag 09.45-10.30 uur
Zaterdag 09.30-10.15 uur
Zaterdag 14.00-14.45 uur

Tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven voor Peutersurvival, klik dan hier voor meer informatie.

Proefles aanvragen of tussentijds instromen

Wilt u graag een keertje komen kijken en uw zoon/dochter laten ervaren wat peutersurvival precies is? Proeflessen worden alleen afgesproken als er plaatsingsmogelijkheid is. U kunt vrijblijvend een proefles aanvragen via e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier.  Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.
Wanneer u zich aanmeld voor een proefles en niet in het bezit bent van een EasySwim Pro dan zorgt Zwemschool Joke voor een leenpak van EasySwim Pro.

Inschrijven

Wanneer u ervoor kiest u zoon/dochter aan te melden bij Zwemschool Joke dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.