Privézwemles

Privézwemles 1 op 1 begeleiding, 2 op 1 begeleiding

Het is mogelijk om privézwemles 1 op 1 begeleiding of 2 op 1 begeleiding te volgen. De tijdsduur van privézwemles word in overleg met u afgesproken. De duur van privézwemles is 30 of 45 minuten. Er zijn verschillende redenen waarom een kind privézwemles nodig heeft:

  • Sommige kinderen moeten eerst hun angst overwinnen voor water en zwemmen. Het overwinnen van deze angst kan bevorderd worden met privézwemles. Wanneer uw kind voldoende watervrij is, kan uw kind doorstromen naar de reguliere of speciale zwemles.
  • Privéles kan ook aangevraagd worden wanneer een kind uit de speciale doelgroepen of reguliere zwemles moeite heeft met een bepaalde vaardigheid. Deze vaardigheid kan door middel van extra begeleiding individueel geoefend worden met de zwemonderwijzer.
  • Sommige kinderen zijn gebaat bij 1 op 1 of 2 op 1 begeleiding omdat zwemles in een grotere groep niet haalbaar is. Voor deze kinderen word er ook privéles gegeven. Afhankelijk van het kind en zijn/haar mogelijkheden wordt er in overleg met ouders een persoonlijk plan opgesteld. Het persoonlijk plan heeft als doel een zo hoog mogelijk haalbare mate van zwemveiligheid en zwemvaardigheid voor uw kind. Het persoonlijk plan kan tussendoor worden bijgesteld. Voor deze kinderen is het ook mogelijk om een diploma te halen. De procedure van het diplomazwemmen van het Zwem-ABC kunt u hier lezen.

Rooster

Bent u benieuwd op welke lesdagen en lestijden de zwemlessen zijn? Klik hier om naar het rooster te gaan.

Tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven voor privézwemles voor kinderen met 1 op 1 of 2 op 1 begeleiding, klik dan hier voor meer informatie.

Inschrijven

Wanneer u ervoor kiest u zoon/dochter aan te melden bij Zwemschool Joke dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.