Reguliere zwemles Zwem-ABC

Reguliere zwemles

Het volgen van zwemles in kleine groepen zorgt ervoor dat uw kind de vaardigheid sneller onder de knie krijgt. De lesgroepen bestaan uit maximaal 5-6 kinderen en duren drie kwartier. Het is mogelijk om twee keer per week te zwemmen. Kinderen die vastlopen in het reguliere zwemtraject zijn van harte welkom om bij Zwemschool Joke in te stromen in de zwemlessen. De lessen worden gegeven aan de hand van de methodiek van het drijfpak Easyswim Pro. In één groep zwemmen kinderen met verschillende niveaus waardoor er door de zwemonderwijzer(es) gedifferentieerd les wordt gegeven. Elk kind oefent de vaardigheden op zijn/haar eigen niveau.
De vorderingen van uw kind kunt u volgen via de Zwemscore.

Diplomazwemmen Zwem-ABC

Wanneer uw zoon/dochter er aan toe is dan gaan we diplomazwemmen. Tijdens de zwemlessen zult u geïnformeerd worden wanneer uw kind eraan toe is om op te gaan voor het diploma.

Het diplomazwemmen vindt plaats op zondag. Wanneer uw kind hieraan toe is dan ontvangt u maximaal één week van tevoren een e-mail met de datum en het tijdstip van het diplomazwemmen. Gedurende de zwemles zal uw kind alle vaardigheden laten zien die vereist zijn voor het diploma.

uitnodiging paint

Klik hier voor de actuele data van het diplomazwemmen.

Tijdens het diplomazwemmen is de zwemonderwijzer(es) van het kind aanwezig in het zwembad. De zwemonderwijzer(es)s zijn gediplomeerd om het examen af te nemen in het bad waar de kinderen zwemles krijgen. De groepsgrootte bij het diplomazwemmen betreft maximaal 10 kinderen. Wanneer de groepsgrootte te groot is voor uw kind dan kan uw kind ook in een kleinere groep afzwemmen. Tijdens het diplomazwemmen zijn ouders en familieleden vanzelfsprekend welkom in het zwembad.

De zwemdiploma’s van ZwemOnderwijs Nederland zijn volkomen rechtsgeldig. ZwemOnderwijs Nederland legt het accent op het zwemmen en jezelf kunnen redden met kleren aan. Dit staat bij Zwemschool Joke hoog in het vaandel, omdat de kans dat iemand met kleren in het water valt groter is dan zonder kleren.

 

 

 

 

Rooster

Bent u benieuwd op welke lesdagen en lestijden de zwemlessen zijn? Klik hier om naar het rooster te gaan.

Tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven voor zwemles in kleine groepjes van maximaal 5-6 kinderen, klik dan hier voor meer informatie.

Proefles aanvragen of tussentijds instromen

Wilt u graag een keertje komen kijken? Zwemt uw zoon/dochter bij een ander zwembad/zwemschool en wilt u graag overstappen? Tussentijds instromen is alleen mogelijk als er plaatsingsmogelijkheid is. Proeflessen worden uitsluitend in overleg afgesproken bij kinderen waarvoor dit noodzakelijk is. U kunt een proefles aanvragen via e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier.  Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.
Wanneer u zich aanmeld voor een proefles en niet in het bezit bent van een EasySwim Pro dan zorgt Zwemschool Joke voor een leenpak van EasySwim Pro.

Inschrijven

Wanneer u ervoor kiest u zoon/dochter aan te melden bij Zwemschool Joke dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.