Team van Zwemschool Joke

Joke Janssen (eigenaresse)

In 2004 ben ik als zwemonderwijzeres aan het werk gegaan. Door mijn enthousiasme, gedrevenheid en passie hebben al vele kinderen het Zwem-ABC en de eventuele zwemvaardigheidsdiploma’s bij mij behaald. Het persoonlijke contact met de kinderen, het leveren van maatwerk per individu en het boeken van vooruitgang tijdens elke les zijn kenmerkend voor mij als zwemonderwijzeres. Door mijn ervaring als zwemonderwijzeres en docent lichamelijke opvoeding in het (voortgezet) speciaal onderwijs (cluster 2-3-4) heb ik veel ervaring in het lesgeven aan speciale doelgroepen.

Na het afronden van de opleiding eerstegraads docent Lichamelijke Opvoeding heb ik ook de opleiding Fysiotherapie afgerond. De combinatie fysiotherapie en water heeft ervoor gezorgd dat ik me heb verdiept in verschillende opleidingen voor therapie in het water. Om mezelf te verbreden volg ik momenteel de masteropleiding manuele therapie.

Het volgen van nieuwe ontwikkelingen en trends staan bij mij hoog in het vaandel. Hierdoor ben ik docent bij de KNZB waar ik de opleiding zwemonderwijzer verzorg en cursisten begeleid in het traject tot bevoegd zwemonderwijzer.

Met al mijn ervaring van de afgelopen jaren als zwemonderwijzeres en de combinatie als fysiotherapeute en docent lichamelijke opvoeding kan ik kinderen op een verantwoorde en professionele wijze opleiden in het traject van het zwem-ABC en de aanvullende zwemvaardigheidsdiploma’s.