Vacature

Vacature Zwemschool Joke oproepkracht/invalwerk.

Zwemschool Joke is op zoek naar een enthousiaste en vakkundige zwemonderwijzer(es) Zwem-ABC, zwemvaardigheid, snorkelen en survival. Je hebt kennis van en ervaring met bijzondere doelgroepen (zoals ADHD, autisme spectrum stoornissen, ontwikkelingsachterstand, dove en slechtziende kinderen). Enige affiniteit met lichamelijke aandoeningen/fysiotherapeutische kennis zijn zeer wenselijk. Dit in verband met het doorsturen van kinderen voor de zwemles vanuit de kinderfysiotherapie.

Zwemschool Joke staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, plezier en kleine groepen. Je bent in staat gedifferentieerd les te geven in groepjes van maximaal 4-6 kinderen (dit in verband met de verschillende niveaus in elke lesgroep). Het is erg belangrijk gedurende de les de individuele aandacht te verdelen en voor elk kind maatwerk te leveren op zijn/haar eigen niveau. Door de juiste individuele aanpak per kind leert een kind sneller en gaat het met veel plezier zwemmen!

Kwaliteit staat hoog in het vaandel! Bij Zwemschool Joke is er sprake van een hoge activiteit/intensiteit tijdens de zwemles. Rijtjes kinderen die aan de kant wachten op hun beurt is niet zoals Zwemschool Joke werkt. Bij Zwemschool Joke wordt er extra aandacht besteed aan survivalvaardigheden zoals een wak of een boot.

Zwemschool Joke gaat als volgt te werk:

 • Zwemles met fysiotherapeutische kennis
 • Zwemlessen aan kinderen in kleine groepen van maximaal 5-6 kinderen
 • Zwemlessen aan speciale doelgroepen in kleine groepen van maximaal 4 kinderen
 • Je bent als zwemonderwijzer(es) continu aanwezig in het water en geeft elk niveau les vanuit het water. Je staat dus niet op de kant
 • Zwemlessen in schoolvakanties (Zwemschool Joke geeft 50 weken per jaar zwemles)
 • Zwemschool Joke werkt met een online leerlingvolgsysteem (Zwemscore)
 • Zwemschool Joke werkt EasySwim Pro

 

Functie eisen:

 • Voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde zwemonderwijzer(es) met een afgeronde eerste graads academische opleiding lichamelijke opvoeding (ALO) en ervaring in het speciaal onderwijs (cluster 2-3-4). Een afgeronde opleiding fysiotherapie en in het bezit zijn van Zwemleider A/B is ook van harte welkom. CIOS of sport en bewegen minimaal niveau 4 met aantekening zwemmen of diploma zwemleider B. Je bent in het bezit van verschillende doelgroep diploma’s en hebt ervaring met speciaal onderwijs/speciale doelgroepen.
 • Geldige diploma’s EHBO, BHV en reanimatie zijn een pré. Eventueel ben je bereid hiervoor cursussen te volgen
 • Je kent de methodiek van EasySwim Pro
 • Je bent inzetbaar op oproepbasis. Voor meer informatie over de lestijden verwijst Zwemschool Joke je naar de website. Verder ben je in overleg inzetbaar tijdens schoolvakanties en sta je open voor eventueel vervangingswerk bij ziekte. Zwemschool Joke zorgt voor een overdracht per kind. Wanneer je invalt in vakanties dan is het mogelijk dat je ook baby- en peuterzwemmen en peutersurvival lessen geeft
 • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid. Je kunt problemen zelf oplossen, je geeft alleen zwemles en er is niemand die je kan ondersteunen
 • Vanwege het beleid en de sociale veiligheid kun je een officieel V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) inleveren.
 • Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ouders volgen de zwemles aan de badrand en je kunt ouders te woord staan
 • Je bent in het bezit van een auto om onze locatie Stevensbeek te bereiken (of woonachtig in de buurt). De zwemlessen worden gegeven in het zwembad van Theo&Toos Coenders, Kloosterstraat 6 te Stevensbeek.
 • Je bent bereid een stukje over jezelf te schrijven voor op de website

 

Zwemschool Joke kan je het volgende bieden:

Een leuke afwisselende en uitdagende functie bij een kleinschalige zwemschool. Salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en zal voldoen aan de richtlijn CAO zwembaden/zwemscholen. Het betreft in eerste instantie een oproepcontract met uitzicht op vaste lesuren. Aan de hand van wensen is het mogelijk om eventuele scholing te volgen. Je ontvangt bedrijfskleding, een badpak/zwembroek en eventueel een wetsuit.

Geïnteresseerd?

Spreekt deze leuke en afwisselende functie je aan en ben jij degene die in staat is kwaliteit en maatwerk per individu te leveren? Stuur je sollicitatie inclusief motivatie en uitgebreide CV o.v.v. vacature Zwemschool Joke naar info@zwemschooljoke.nl.
Een VOG, referentiecheck en het geven van enkele zwemlessen maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Joke Janssen, 06-34168503.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Joke Janssen (eigenaresse)
Zwemschool Joke
www.zwemschooljoke.nl
info@zwemschooljoke.nl
06-34168503