Zwemmen voor volwassenen

Zwemschool Joke richt zich niet alleen op het kind, ook volwassenen zijn van harte welkom.  U bent nooit te oud om te leren zwemmen en bent van harte welkom tijdens de zwemlessen voor volwassenen.

Zwemschool Joke geeft zwemles aan volwassenen (heren en vrouwen) als zwemles alleen voor vrouwen.
U kunt terecht om te leren zwemmen, om uw vaardigheden te verbeteren maar ook recreatief zwemmen is mogelijk. Op advies van een specialist is het tevens mogelijk om bij ons te zwemmen. Uw wensen staan hierin voorop.

De vrouwen zwemles wordt gegeven door een vrouwelijke zwemonderwijzeres. Onder begeleiding van een zwemonderwijzer(es) leert u de beginselen van het zwemmen. We starten met het vertrouwd raken in het water. Nadat u kunt drijven starten we met de schoolslag en enkelvoudige rugslag. Alle vaardigheden worden in uw eigen tempo opgebouwd. Door maatwerk en persoonlijke aandacht proberen wij u het vertrouwen te geven in het water.
Zwemschool Joke geeft u de mogelijkheid op een zwemdiploma te behalen.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven voor zwemles voor volwassenen, klik dan hier voor meer informatie.

Inschrijven

Wanneer u ervoor kiest om u aan te melden bij Zwemschool Joke dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.

shoot (19)