Zwemvaardigheid

Zwemvaardigheid 1, 2 en 3

Wanneer uw kind het Zwem-ABC heeft behaald, kan de zwemvaardigheid vergroot worden met de zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3.

Het is raadzaam voor jonge kinderen die het Zwem-ABC hebben behaald, of kinderen die in korte tijd het Zwem-ABC hebben behaald om regelmatig te blijven zwemmen. Zo blijven alle vaardigheden op peil. De zwemvaardigheidsdiploma’s bieden een extra uitkomst om enkele vaardigheden te herhalen en bij te leren. De lesgroepen bestaan uit maximaal 7 kinderen en de lessen duren drie kwartier.

De technieken van de wedstrijdschoolslag, samengestelde rugslag, borstcrawl, rugcrawl en vlinderslag worden aangeleerd en verbeterd. In combinatie met deze technieken worden ook start- en keerpunten geoefend. De basisvaardigheden van synchroonzwemmen, zwemmend redden en waterpolo komen ook aan bod bij het zwemvaardigheidsdiploma.

zwemvaardigheid 1 jpeg

 

 

 

 

 

 

 

Zwemschool Joke probeert de zwemvaardigheid van de kinderen op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. Daarom worden er gedurende de zwemlessen extra onderdelen geoefend om de zwemvaardigheid van u zoon/dochter op een nog hoger niveau te krijgen.
De vorderingen van uw kind kunt u volgen via de Zwemscore.

Diplomazwemmen zwemvaardigheid

Wanneer uw kind alle vaardigheden beheerst voor zwemvaardigheid dan gaat hij/zij diplomazwemmen. Dit vindt plaats op een zondag.

Klik hier voor de actuele data van het diplomazwemmen.

De diploma’s voor zwemvaardigheid worden uitgegeven door de ENVOZ. De diploma’s van de ENVOZ zijn landelijk erkend.

meivakantie

 

 

 

 

 

Proefles aanvragen of tussentijds instromen

Wilt u graag een keertje komen kijken? Zwemt uw zoon/dochter bij een ander zwembad/zwemschool en wilt u graag overstappen? Tussentijds instromen is echter alleen mogelijkheid als er plaatsingsmogelijkheid is. Een proefles wordt uitsluitend afgesproken als er plaatsingsmogelijkheid is. De proefles is vrijblijvend en na deze proefles kunt u ervoor kiezen om door te gaan met snorkelen/survival of wereldzwemslagen. U kunt vrijblijvend een proefles aanvragen via e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier.  Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503. Wanneer u zich aanmeld voor een proefles snorkelen dan zorgt Zwemschool Joke voor het lesmateriaal.

Rooster

De lessen zwemvaardigheid zijn op onderstaande dagen en tijden. Het is mogelijk om in de reguliere lesgroep van het Zwem-ABC te oefenen voor zwemvaardigheid. Lesdagen en lestijden kunt u terug vinden in het rooster.

Lesdag Lestijd
Dinsdag 17.45-18.30 uur
Vrijdag 17.45-18.30 uur
Zaterdag 16.15-17.00 uur

Tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven voor zwemles zwemvaardigheid in kleine groepen, klik dan hier voor meer informatie.

Inschrijven

Wanneer u ervoor kiest u zoon/dochter aan te melden bij Zwemschool Joke dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.